Te gast bij B&B Bosman

Van alle gemakken voorzien

Privé sanitair

Elke kamer heeft een eigen wastafel. De badkamer met douche en aparte toilet op de gang deel je normaal gesproken met de andere gasten. Dit geldt ook voor de koelkast en de magnetron. Je maakt gratis gebruik van onze wifi.

 

Gezamenlijke entree

Alle kamers zijn bereikbaar via de gastentrap. Iedereen krijgt een sleutel en heeft dus 24 uur per dag toegang.

 

Het terrein

Parkeren is mogelijk op ons eigen afgesloten terrein. Kom je op de fiets? Dan kun je die veilig wegzetten (én opladen) in het schuurtje. Fietsen bij ons huren, kan ook. En heb je geen vervoer, dan bieden wij tegen geringe kosten een ophaal-service.


Tuin en speelruimte

In onze ruime tuin maak je een lekker ommetje of strijk je neer op een van de terrassen. In de vijver zijn ontelbare kikkertjes te vinden, vaak tot groot vermaak van de kinderen. Nog een leuke uitdaging voor de kleintjes onder ons: in onze tuin liggen overal knikkers verstopt. Weet jij ze te vinden?

 

Blijven slapen met kinderen

Ook de allerkleinsten zijn van harte welkom. Er is voldoende ruimte en veel speelgoed aanwezig. Kinderbedje of -stoel nodig? Geen probleem!

 

Lunch voor onderweg of lekkere maaltijd

Op aanvraag verzorgen wij een lunchpakket. Ook is het mogelijk dat je 's avonds een hapje mee eet. Graag horen we dit een dag vantevoren. Mooi weer en zin in een lekkere barbecue? Ze staan buiten voor je klaar. Je hoeft zelf alleen maar voor het vlees/groenten en stokbrood te zorgen!

Adres

Molenstraat 5

5366 BT Megen

+31 (0)412 462309

 

Routebeschrijving

Kamers

Delen

Contact